Gram Zdrowia

Home Masters Uleszka Wie sollen wir essen Soki warzywne i owocowe - SOK Z BURAKA

Soki warzywne i owocowe - SOK Z BURAKA

Drucken
Beitragsseiten
Soki warzywne i owocowe
SOK Z BURAKA
SOK Z MARCHWI
SOK ZE ŚWIEŻEJ KAPUSTY
SOK Z ZIEMNIAKÓW
SOK ZE ŚWIEŻYCH OGÓRKÓW
SOK Z ZIELONEJ PAPRYKI
SOK ZE SZCZAWIU
SOK ZE SZPINAKU
SOK Z KONICZYNY
SOK Z DYNI
SOK Z CZOSNKU
SOK Z ARBUZA
SOK Z WINOGRON
SOK Z CYTRYNY
SOK Z ZIELONEGO OWSA
SOK Z JARMUŻU
SOK CHRZANOWO-BURACZANY
SOK Z CZARNEJ RZODKWI I SUROWYCH ZIEMNIAKÓW
Alle Seiten

SOK Z BURAKA

Sok z buraka jest korzystny przy wytwarzaniu czerwonych ciałek krwi, polepsza skład krwi, wstrzymuje następowanie menopauzy u kobiet, likwiduje choroby układu krążenia, układu pokarmowego, jelita grubego, rozpuszcza kamienie w wątrobie, nerkach i pęcherzu moczowym. Najlepiej działa w połączeniu z sokiem marchwiowym w proporcji 4 części soku marchwiowego i 1 część soku z buraków. Pijemy 2 razy dziennie po 1 szklance mieszanki. Uwaga! Sok z buraka zaraz po przyrządzeniu jest bardzo energetyczny, dlatego należy odstawić go w ciemne miejsce na 2-3 godziny.



Soki warzywne i owocowe - SOK Z BURAKA
 

Kommentar schreiben




Cytat

Es gibt keine Übersetzung gerade jetzt, aber wir können dies für Sie tun, wenn Sie möchten - schreiben Sie einfach ein Kommentar. Wir können auch bessere Übersetzung, wenn Google Übersetzer ist nicht genug für Sie.

Bezpieczeństwo dla zdrowia tkwi w
rozmaitości spożywanych produktów

Cytat z e-booka dr Jacek Roik
"Choroby cywilizacyjne"
http://choroby.oz.pl